Anpassat yogapass

Yoga på video

Har du något specifikt problem som du inte har lyckats komma till rätta med, trots olika försök? Vill du ha vägledning kring din hälsa med en video med övningar som är framtagna efter dina förutsättningar och behov? Passar det dig av olika anledningar inte att ingå i samlad grupp just nu? 

– Då kan detta vara något för dig!

Mina en-till-en sessioner är designade för dig som vill ha långsiktig förändring och är motiverad att satsa på dig själv, på djupet. För du liksom jag förstår att de positiva steg du tar idag, är något ditt framtida jag kommer tacka dig för.

Stel eller vig, nybörjare eller van yogi spelar ingen roll! Efter vårt inledande möte, är mitt mål att du ska ha med dig en ny syn på din hälsa och en stor portion inspiration och motivation att skapa varaktig förändring i ditt liv.

 

Hur går det till?

01

Du hör av dig till mig via telefon eller mejl för att boka en tid. Givetvis är du också välkommen att ringa om du har några frågor. Efter bokat möte får du ett formulär att fylla i, för att få en blid av dina obalanser ur ett ayurvediskt perspektiv. Du får även en länk till zoom, där vi ses online på överenskommen tid.

Exempel på vanliga besvär: ryggont, stelhet, huvudvärk, sömnproblem, stress, nedstämdhet, utbrändhet, högt blodtryck, fobier, ångest, ätstörningar med mera.

 

02

Under det digitala mötet, som tar 60-90 minuter, kommer jag ställa frågor kring din livssituation och hälsa i såväl nu- och dåtid. Syftet är hitta grundorsaken till dina obalanser ur ett ayurvediskt/yogiskt energetiskt perspektiv samt hitta bästa sätt för dig att åtgärda detta.

 

03

Efter mötet designar och spelar jag in ett terapeutiskt yogapass. Det innehåller fysiska övningar hämtat från olika yogiska traditioner som Hatha, Yinyoga, MediYoga, Vinyasa samt Kundaliniyoga. Rörelserna kombineras med andningsträning, fokusträning samt en meditation anpassad till dina behov. Din inspelning kan också komma att innehålla ljudterapi/soundhealing. Längden på passet anpassas efter dina möjligheter, så att du kan göra det dagligen under 6 veckor.

 

04

Nu börjar vägen till din transformation ”på riktigt”! Passet, som arbetar med dig fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt gör du hemma, den tid som passar dig på dagen. Övningarna görs stående, sittandes på stol eller matta och liggandes, beroende på vad du kan och behöver. Jag finns tillgänglig för frågor via SMS eller mejl längs vägen om du behöver.

 

05

Efter ca 6 veckor har vi en avstämning. Antingen svarar du på några frågor via ett mejl, och får skriftlig feedback på det (kostnadsfritt). Eller så har vi ett digitalt möte, där vi mer omfattande går igenom resultat och eventuellt nästa steg/nytt justerat yogapass.

 

Prislista:

Förutsättningslöst första samtal 15-20 min 0 kr
Hälsoanallys + digitalt yogapass (stöd via SMS/mejl under 6v ingår) 60-90 min 1250 kr
Uppföljning + ev nytt digitalt yogapass 45-60 min 850 kr

 


Vem är jag att hjälpa dig med detta?

Ingela är utbildad Medicinsk Yogaterapeut och meditationslärare, en 2-årig utbildnig vid IMY i Stockholm och har gått grundutbildning i Yinyoga (40h) hos YogaDevi i Göteborg. Hon är även utbildad till Mystical Yoga Teacher (200h RYT) vid SYI i Peru med inriktning Hatha och Vinyasa flow. Ingela har många andra utbildningar kring holistisk hälsa och energimedicin i botten samt har många års erfarenhet av att lotsa människor i utveckling, såväl individuellt som i grupp.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, så bokar vi en tid för samtal. Arbetet sker givetvis under tystnadsplikt.

Välkommen!

Made with love by Adlounge