”Vilken inspirerande bok för både kvinnor och män!”

”En av årets viktigaste böcker!”

 

17 KVINNLIGA LEDARE FÅR ORDET I 2000-TALETS KURVIGASTE ANTOLOGI

Ingela Palmquist är en av författarna.

Kartonnage, soft touch, 384 sidor

Nyhetspris 200kr + frakt 49kr gäller t.om 25 nov. Därefter kommer den att kosta 249kr.

För att beställa boken mejlar du namn och adress till info@pilgrimage.se

 

Om boken:

Den här antologin har tagit sig an den stora uppgiften att sprida ljus och förståelse över begreppet ”feminint ledarskap”. Ett begrepp som ligger i tiden, som det talas om, som väcker hopp och provocerar, men som få vet vad det betyder och än mindre hur det kan användas praktiskt. Så varför inte ge ordet till ledarna själva?

I 16 kapitel berättar 17 kvinnliga ledare om sin personliga resa och insikt i feminint ledarskap. Vi är globala affärskvinnor, konstnärer, poeter, storföretagsledare, entreprenörer, designers, terapeuter och andliga ledare. Vi är spridda över hela Sverige och även internationellt. Vi har vandrat olika vägar, genom olika branscher, med olika drivkrafter och mål. Vi är i olika åldrar och på olika platser i livet. Vi har lärt på olika sätt och uttrycker oss på olika sätt. Men vi har alla anlänt till samma plats och vi är alla här för att tillsammans ge vidare denna facettslipade diamant till dig som läsare: förmågan att Famna Feminint Ledarskap.

Författare: Ana Kuni, Ann-Britt Bolinder, Caroline Lifvenforth, Cecilia Rosenmåne, Ingela Palmquist, Johanna och Inger Wallin, Josefin Lassbo, Laila Karlsson, Linda Adesh, Nanna Svendsen, Nenna Zetterström, Nina Koivumäki, Susana Silverhöj, Ullis Karlsson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

Ana Kuni, internationellt erkänd konstnärinna med bas i Sydafrika, har skapat bokens omslag. Så här beskriver hon själv bilden:
”The Woman featured on the cover is a harmonious being, existing in balance with Nature and the physical world. Her distinct beauty suggests her belonging to the modern world, owning her shape and place. Her gaze is powerful yet gentle, reminding us of different types of strength. She is also gazing through a third eye, giving her the “advantage” of the “All-seeing creature” who is plugged in to the Unseen part of our existence, drawing knowledge and inspiration for everyone to share. She is fully connected to her surroundings, suggesting a collaborative and peaceful environment. She is a Warrior Woman, leading with grace and compassion, creating an equal and connected place to co-exist with all lives, and co-create with all minds.”

Röster om boken:
”Hej! Jag vill berätta om den inneboende kraften i Famna feminint ledarskap. I den fysiska boken. Jag bär den med mig. Jag lägger den på bordet framför mig vid möten. Så att jag kan se den och hämta kraft, liksom jorda mig i det som är viktigt för mig. Den ger mig trygghet i att föra samman olika världar, att inse att den enda vägen är att vara sann i den jag är även i ett oförstående sammanhang. Jag har hittills bara läst ett och ett halvt kapitel, det är ingen brådska. Tack för denna magiska bok!”/Katarina Christensen

 

”Tack för denna fantastiska bok!

Famna Feminint Ledarskap är en unik bok. Den är vacker, både utanpå och inuti. Jag känner att denna bok får jag närma mig varsamt, ingen bok att kasta mig över.

Att läsa denna bok gör mig glad och hoppfull. Vilka fantastiska kvinnor det finns! Så fint att de delar med sig i denna fantastiska bok. Delar med sig. Inspirerar. Visar vägar ❤️ En bok som kommer rätt i tid. Denna bok fyller ett behov hos många 🙏” / Hillevi Nylander,
Konstnär – Inspiratör