Bioenergi healing stärker och kick-startar immunförsvaret, så att kroppen kan återgå till sitt naturliga, friska tillstånd.
Metoden använder 7 enkla tekniker för att stärka immunförsvaret och behandla sjukdomar. Detta görs genom att balansera det elektromagnetiska fältet i och runt kroppen så att kroppen kan läka sig själv.
Klienten är fullt påklädd och sitter och/eller står upp. Beroende på tillstånd och behov, använder terapeuten sina händer på eller straxt över specifika delar på kroppen för att antingen tillföra, minska eller balansera flödet.

Metoden utvecklades av idag Europas största healer Zdenko Domancic i det forna Jugoslavien på 1970-talet.

Med såväl medicinska som vetenskapligt dokumenterade resultat, har metoden effektivt behandlat många sjukdomar och andra oönskade hälsotillstånd.

Bioenergi healing erbjuds som enskilda behandlingar i grupp, individuellt och på distans.
Läs mer om metoden och klienters upplevelse i de nedladdningsbara dokumenten nedan.

Infoblad – Om behandlingen
Infoblad – Om metoden
Infoblad – Om vetenskapliga resultat

 

Prislista

Alla priser avser en full behandling, som pågår under fyra (4) dagar.

Privat behandling (i möte eller distans) á ca 30 min 4 ggr Donation + grundavgift 950 kr

 

Gruppsession (enskild behandling) ca 2,5 timme  á ca 30 min 4 ggr Donation


Vad innebär donation? 
Donation betyder givetvis inte ”gratis”. Ett donationsbaserat pris är ett värdefullt sätt för klienten att ärligt värdera sin egen hälsa samt healerns tid, utbildning och kompetens. Här tas även hänsyn till den egna betalningsförmågan. Energiutbytet som sker blir på detta sätt än mer kraftfullt och är en del i läkandeprocessen.

Vid enskild behandling betalas grundavgiften dag 1. Betalningen för själva behandlingen sker alltid dag 4 som en donation. 

 

Vanliga frågor

Måste jag tro på att bioenergi finns för att det ska fungera?

Nej. Terapin är framgångsrik, även om en person som inte tror på att det finns subtil strålning, eller att det går att rikta den för att bli frisk. Metoden fungerar även på djur och barn som ju inte ”tror”. Naturligtvis är det dock lättare att arbeta med en person som öppet omfamnar bioenergi healing. Alla måste själva bestämma om och hur de kommer att läka.

Kan bioenergi terapi vara skadligt?

Nej. Energi är naturligt och kan inte vara skadligt i sig. Under en behandling kan du varken få ”för mycket” eller ”negativ” energi. Även tex gravida kan med fördel behandlas.
En del personer kan under behandlingsdagarna och ett par dagar efter healingen uppleva känslomässigt turbulens eller ha mer ont där de ville ha healing. Det förloppet är helt normalt som beror på att immunsystemet regenereras och att att kropp och själ gör sig av med gamla blockeringar.
Lyssna på vad din kropp behöver och drick mycket vatten under dessa dagar!
Du är givetvis alltid välkommen att höra av dig till mig efter behandlingen, om du har några funderingar.

Vad kan man känna under själva behandlingen?

Det kan variera beroende på individen. En del upplever starka känslor, och andra känner ingenting alls.
De flesta känner en stickande eller brännande känsla, kyla, tryck, tillfällig lättnad, trötthet eller dåsighet, okontrollerbart skratt eller gråt, en svävande känsla i armar och ben, kroppsrörelse, yrsel eller svindel.
Behandlingens framgång beror inte på om och vad man känner. Alla är unika och reagerar därför på ett unikt sätt.

 

Om varför Ingela använder denna metod

Bakgrunden till att Ingela tog detta steg i livet, är att hennes son blev sjuk 2012-13. Inga läkare kunde hjälpa, och tillslut blev det så illa att han inte kunde gå i skolan. Som desperat mor, sökte sig Ingela då utanför vår ”normala” sjukvård. Trots att hon vid den tiden egentligen inte trodde på healing. 10 dagar efter en distanssession med bioenergi healing var alla symptom borta och kom aldrig tillbaka.

Då bestämde hon sig för att åka till Slovenien och utbilda sig hos mästaren och hans team för att i första hand kunna hjälpa familj och vänner. Efter detta har hennes syn på livet, läkande, hälsa och välmående för alltid förändrats.

Idag har hon lämnat sitt gamla jobb som företagsledare inom tekniktung industri och ägnar sig åt sitt livs kall – att facilitera människors helande.

Hon arbetar som yogaterapeut-, meditationslärare och handledare i sorgbearbetning. Hon arbetar också med soundhealing, bioenergi healing och shamansk healing. Ingela anlitas kontinuerligt som föreläsare kring hennes väg samt hur vårt moderna samhälle kan uppnå hållbar hälsa.

”All obalans syns först i vårt energifält, auran. Vid långvarig obalans, manifesteras det som en sjukdom i vår fysiska kropp. Bioenergi healing är ett sätt att hjälpa människor att återfå balansen på fysisk-, mental- och energinivå” Ingela Palmquist

 

Dokumentären ”Think About it” som handlar om Bioenergi healing:

Några röster om behandling med Ingela

Värk
”Min långvariga värk i benet är borta och ryggen mycket bättre. Tack!”
Carina

 

Lever
”Kan säga lite kort att jag tog leverprover där värdena var förhöjda. Detta var något inte doktorn kunde göra något åt överhuvudtaget. Efter att blivit behandlad via telefon av Ingela var levervärdena normala igen. Varför och hur? Var det behandlingen eller något annat jag gjorde samtidigt? Det vet jag inte men det viktigaste är att har normala levervärden idag. Danke! :-)” Jacob

 

Rygg
”Ingela, får jag passa på att tacka för din hjälp med mitt ryggskott. Efter en behandling m Bioenergi släppte smärtan nere i ryggen vilket gjorde att jag kunde slappna av o röra mig så att de spända musklerna fick möjlighet att vila. Morgonen efter var jag fortsatt förbluffad då jag kunde ta mig upp utan smärta. Varför och hur det kan funka? Inte vet jag men min inställning är – What Ever Works – och det gjorde detta så tack igen!”
Jenny

 

Stress
”Tack Ingela för en fantastisk upplevelse! Jag var en smula skeptisk men wow vad jag blev positivt överraskad!!!….jag kände att jag för första gången på väääldigt länge kunde andas, på riktigt menar jag. Jag har varit så stressad.  TACK för det Ingela! Du är fantastisk på det du gör!”
Jeanette

 

Rygg
”Hohoh, och när du behandlade min ländrygg för att jag a l l t i d får så fasligt ont av att åka buss mellan Sthlm-Oskarshamn. På vägen hem satt jag sedan som ett ljus och kände ingenting i ryggen. Varken trötthet eller smärta. Har aldrig hänt tidigare så jag är övertygad om att det var din magi som gjorde susen! 
TACK! <3″ A.

 

Klåda, emotioner
”Ingela. Ingen kroppsklåda kvar. Inga skuldkänslor. Bioenergi? Läkande samtal? Tiden? Vem vet, men spännande är det. Apropå skuldkänslor: även min historik att ha dåligt samvete för olika saker har reducerats kraftigt! Det är konstigt…Jag smakar ännu på den känslan, kan inte tro den riktigt, men hoppas!! Puss”
Annika

 

Stress
”Efter behandling tycker jag att jag har mått bättre. Andas bättre, inte så tung i bröstet, känns som man har tappat en tung sten, men har lite grus kvar att få bort… träffade en annan hund igår, kände inget då, och var i häststall igår också, kände inget då heller… Så de har nog hjälpt mig att gå till min Dr. Ingela. Kramis! Så ses vi snart igen, på behandlingsomgång två!”
Indra

 

Artros, blodtryck
”Under julen har jag ätit mycket onyttigt, druckit brygg kaffe, öl, vin och whiskey. Detta har jag inte kunnat göra tidigare pga artros. Visst känner jag av mina fingerleder, men jag har inte varit i närheten av att ta någon inflammationshämmande medicin än Tack vare att jag inte ätit någon sån medicin så har jag också gått på halv dos blodtrycksmedecin. Om det är Ingelas konster eller placeboefekten av att jag vill ha förändring vet jag inte. Men jag är absolut BÄTTRE.”
Thomas

 

Värk, sömn, tinnitus, mage
”Hej Ingela! Det är nu 3 veckor sedan vi blev behandlade av dig. Ville vänta och se om resultatet håller i sig, det gör det : ) Jag sökte för artros i höften, det är oförändrat. MEN min hemska värk i hela kroppen är borta. En bonus är att jag dessutom har sovit fantastiskt bra sedan behandlingen. Har haft sömn-problem i flera år… Mats tinnitus i det ena örat är märkbart mycket bättre. Hans magproblem är också bättre än innan. Vi är mycket nöjda och väldigt tacksamma. Ni som tvekar att testa, gör inte det. Ni har ingenting att förlora… ( Ingela är mycket proffsig och behaglig) Kram Eva”

 

Hemorrojder
”Vill bara berätta att mina besvärliga hemorrojder försvann efter din behandling. Så tacksam!”
A.

 

Stress
”Innan behandlingen kände jag mig mycket stressad och upplevde att allt var för mycket och att jag inte kunde fatta klara beslut. Jag var så trött att jag nästan började gråta. Jag var väldigt slut helt enkelt. 
Morgonen efter behandlingen vaknade jag pigg, trots brist på sömn.
På jobbet vände plötsligt allt. Jag kunde inte förstå varför allt kändes så tungt och svårt dagen innan. Märkligt. Lösning på problem kom och beslut kunde fattas. Tack Ingela. Jag är övertygad om att det var något som du hjälpte mig med att återfår balansen och energin i mitt liv.” E.