Här kan du läsa om de olika event vi arrangerar utöver ordinarie pass

2019

NOVEMBER

Spirituell yogaresa till Mexico

Light & Sound of Yucatan, Mexiko
–med gudinnan Ixchel

Djungeltempel, heliga undervattensgrottor, strandyoga och mycket mer.

En retreat med Livtar Kaur & Ingela Palmquist
Mexiko, Tulum 3 nov – 10 nov 2019

Nu har du ditt livs chans att följa med till mytomspunna Mexiko med dess rika och magiska historia! Gå i mayaindianernas fotspår, känn närvaron av gudinnan Ixchel. Låt dig själv transformeras – i det inre och det yttre. Ackompanjerat av det karibiska havets turkosa vatten och kritvita stränder. Och kanske nya vänner för livet.

boka

 

 

 

 

 

 

 

Genomförda evenemang 2019

FÖRELÄSNING – ”Free your shit & skapa det liv du önskar” OSKARSHAMN (Ingela Palmquist)
FÖRELÄSNING – ”Brinna utan att brinna upp” Kunskapsdagarna NYKÖPING (Ingela Palmquist)

 

 

Genomförda evenemang 2018

NOVEMBER Healing Sound meditation STOCKHOLM. I samarbete med Plain Yoga.
NOVEMBER En heldag med yoga och ditt chakrasystem.
I samarbete med Easymind.
OKTOBER Föreläsning med Janesh Vaidya ”Live as you dream”. 
Vi fick äran att även i år arrangera en föreläsning med den internationellt välkände ayrvedapraktikern och författaren Janesh i Kalmar! Under en två timmar lång föreläsning bjöd han på en inspirerande föreläsning om hur vi kan leva ett liv i mer lycka och harmoni.
AUGUSTI Healing Sound meditation VÄSTKUSTEN. Turné i samverkan med PEACE of Life, Kajplats balans och Wideks Expansion i Göteborg och Varberg.
JUNI Chakrameditation och Spirituell guidning.
En halvdag i naturen i samverkan med Katarina på Andligt ljus.
JUNI Healing Sound meditation ENKÖPING/UPPSALA. I samverkan med MyMala Yoga och Uppsala yogacenter.
MAJ Healing Sound meditation.
Arrangemang hos Petra på Easymind.
MARS 108 Solhälsningar på Vårdagjämningen.
En svettig, utmanande och rolig upplevelse där vi firade solens återkomst. (Lärare; Tove)
MARS Shamansk trumresa; Finn ditt kraftdjur. En resa till den icke ordinära världen med trummans hjälp. För att möta och få budskap från sitt kraftdjur. (Lärare; Ingela)
FEBRUARI Yogadagar i Tofvehult. Tema; Stand in your truth. Deltagarna fick uppleva en eller två dagar med yoga, meditation och workshops inom Ayurveda och Yogisk numerologi. (Lärare; Ingela)

Genomförda evenemang 2017

OKTOBER – drygt 90 deltagare! Föreläsning med Janesh Vaidya! Tema; Energize your life. Vi fick äran att arrangera en föreläsning med den internationellt välkände ayrvedapraktikern och författaren Janesh i Kalmar! Under en två timmar lång föreläsning bjöd han på en inspirerande föreläsning där vi fick hjälp att bättre förstå orsakerna till våra kroppsliga och mentala problem. Och hur man kan lösa dem genom den indiska hälsoläran ayurveda.
AUGUSTI – Tyst meditationsretreat med guru Sudihr Rishi. Tema: Invoking inner peace and joy. Vi fick möjligheten att arrangera en tre-dagars tyst meditationsretreat med Sudihr – munken som numera leder en av Indiens största yogaskolor. Det blev en unik möjlighet att ta del av denna mans visdom och stora hjärta, samt släppa vardagen och blicka inåt mot din egna visdom under några dagar.
APRIL – Chakrasöndag med Ingela Palmquist. En skön förmiddag med god frukost och undergörande yoga. Vi lärde oss om våra chakran, hur man kan känna dom och hur de påverkas oss.
JANUARI – Yogahelg med Lars Hallén. Lars är trefaldigt certifierad yogalärare och syns regelbundet i media. Under en helg fick vi mycket kunskap – såväl praktiskt som teoretiskt. Samt praktiska verktyg att ta med oss hem i vardagen.