Diplomerad SoundHealer

Modul 1; Urtonen – Finn ditt autentiska uttryck

Jag är lite tagen på sängen av den positiva respons jag mött kring denna nylanserade utbildning. Men inser samtidigt att tiden är mogen. När det är dags så är det dags, och det har jag känt hela tiden när utbildningen har skapats. Det som finns att dela tillhör inte längre mig – det känns som att en större rörelse pågår, där urtida ljud och vibrationer är här för att ljuda genom många av oss.

Så för att möta detta, har jag och Ingrid på Himladal gjort plats för att kunna genomföra Modul 1 vid ytterligare ett tillfälle i år; 9-11 april!

Blir det tillräckligt många som anmäler sig, så blir kursen av, annars är det meningen att ni som väntar på detta, av någon anledning behöver vänta lite till.

Läs mer om hela årsprogrammet här

Läs mer och boka din plats den 9-11 april här

Sat Nam,

Ingela