Missa inte den öppna föreläsningen den 17 jan!!! Läs mer och boka din plats här.

Aktiviteter som väcker känslor, ger insikter/ny kunskap, engagemang och ny energi hos åhörarna

Ingela har över 20 års erfarenhet av att inspirera och hjälpa grupper att samlas kring ett gemensamt mål.
Hon anlitas som föreläsare, facilitator, workshopledare, coach/mentor och lärare. Oavsett roll, har hon samma mål – att ge en bestående förändring till det bättre.

Företagsevent, verksamhetsdagar, jubileum exempel på tillfällen då det kan vara lämpligt att blåsa liv i åhörarna med hjälp av Ingela.

Föreläsningar kan skräddarsys efter behov, men nedan är tre exempel på omtyckta områden:

Att brinna utan att brinna upp

Hur hittar man sin passion, lever sin passion och samtidigt får livet att gå ihop? Hur skapar jag balans mellan en framgångsrik karriär och resten av livet? Hur hittar jag ett sätt att leva, där jag kan vara glödande het, utan att självantända? Hur gör jag för att energi, lust och glädje ska finnas för alla delar i livet? Föreläsningen innehåller praktiska övningar som kan användas hemma och på arbetsplatsen.

 

Hur andas du människa?

Om hur andetaget avslöjar dig. Men också hur du snabbt kan få ner stress med hjälp av din andning. Eller få lika mycket energi som två koppar kaffe. Med enkla medel kan du även somna snabbare och känna dig mer balanserad. Om hur stress fungerar och vad vi kan göra åt det. Föreläsningen innehåller praktiska övningar som kan användas hemma och på arbetsplatsen.

 

Free your shit och skapa det liv du önskar

Om hur obearbetade förluster genom livet tynger ner oss, dränerar oss på energi och tillslut kan putta oss över kanten till utbrändhet. Om myter kring sorg och hur vi ska bemöta människor i sorg. Under föreläsningen får deltagarna insikter om hur man kan göra om och göra rätt, förlösa det som hämmar oss, och därmed nå helt nya höjder – individuellt och i arbetsgruppen.  

 

Utöver inspirerande föreläsningar, är nedan exempel på vanliga uppdrag:

  • Halvdagsworkshop
  • Heldagsworkshop
  • Yoga för grupper, företag och organisationer
  • Skräddarsydda utbildningar och utvecklingsuppdrag

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal och offert.

 

Om Ingela

Ingela Palmquist är den framgångsrika och hyllade entreprenören,  företagsledaren och styrelseledamoten som bytte kärnkraft mot inre kraft. Obalans mot harmoni.

Idag arbetar hon över hela landet genom att dela med sig av lin livsväg samt facilitera människors inre utveckling genom föreläsningar, kurser och seminarier. Hennes långa erfarenhet av att arbeta med organisationers utveckling kombinerat med en holistisk syn på människan, ger för många ett nytt sätt att se på sig själva och sitt välmående. Och hur den nya tidens ledare behöver se på en hållbar utveckling. Verktygen hon använder är en unik blandning av hennes empiriskt utprövade metoder, samt vetenskapligt förankrade övningar från bla meditation och terapeutisk yoga.

 

Vill du att jag kommer till dig? Varmt välkommen med en förfrågan! 

 

Några event som uppmärksammats i media:


Oscarsgalan, Oskarshamn

Teknikcolleges 5-års jubileum, Oskarshamn

Workshop arrangerad av Oskarshamns Kommun