Nu öppnar jag upp för att ta emot enskilda klienter för SoundHealing i min nya hemstad Borås!

Detta är för dig som har svårt att slappna av i vardagen, kämpar med emotionell eller fysisk smärta, har sömnsvårigheter eller bara känner ett behov av att få en välgörande inre massage, som en kärlekshandling till dig själv.

SoundHealing har används i många kulturer i tusentals år i läkande syfte. Att arbeta terapeutiskt med ljud röner stort intresse i världen idag och det finns mycket forskning som visar på goda effekter vid bla stressreducering, depressioner, ångest och traumabehandling.

Ljudvibrationer runt och på kroppen gör så att din egna, naturliga vibration återställs. Dina hjärnhalvor  synkroniseras och dess frekvens hamnar i theta eller alfa nivå, vilket är där vi kommer åt och kan förändra underliggande, ofta omedvetna processer. Cellerna i kroppen vitaliseras och förnyas och ditt immunsystem regenereras och stärks. Det hjälper dig att komma tillbaka till dig själv och om du vill, föra dig djupare på din andliga resa.

Varje session är unik och anpassas efter klientens specifika behov, men detta är ett exempel på hur en session går till:

Efter ett kortare inledande samtal vad du önskar ha ut av sessionen, gör jag en stående energibalansering av din kropp. Därefter bjuds du att lägga dig ned på en madrass på golvet. Du har mjuka bekväma kläder på dig och bäddas in i filtar, kuddar etc för att ha det riktigt bekvämt.

Jag ”scannar” din kropp med händer och/eller ljud och tar kontakt med mina och dina guider. Därefter arbetar jag med min röst samt olika instrument för att återställa ditt naturliga energiflöde. Exempel på instrument:

  • Tibetanska skålar som ställs på och runt kroppen för att ge en djup fysisk och själslig upplevelse
  • Trumma som förs över kroppen och därmed återställer rytmen i ditt system och återkallar dina rötter
  • Indianflöjter som talar till och återställer din själs harmoni
  • Gongen som hjälper din hjärna och hela din kropp att hamna i en dimension där djupt helande kan ske

Jag arbetar också med skallra, mungiga, sjungande kristallskålar, kalimba, lyra mm beroende på behov och syfte. Min röst är alltid en viktig och integrerad del av healingen, och ibland, men bara om det passar och du önskar, så kan jag också be dig att använda din röst tillsammans med mig.

Efter sessionen låter jag dig ligga i stillhet ett tag, så att upplevelsen fördjupas och integreras. Ibland somnar klienten, ibland kommer det gråt eller skratt. Oavsett vad som vill komma, är det helt rätt och vad du var redo till i stunden.

Som avslut, pratar vi en stund om upplevelsen. Jag ger feedback på eventuella budskap och saker som kan ha hänt på ett själsligt plan (tex återbördande av förlorade själsbitar, kraftdjur som kommit etc). Du får även sätta ord på där du är.

Ibland räcker det med en session. Ibland finns det ett behov av ytterligare sessioner för att hjälpa kropp, sinne och själ att återgå till sitt naturliga tillstånd. I de fallen kan också läkande samtal komma att ingå.

Plats: Yxhammarsgatan 8-10, 6tr (Tempelriddarhuset) i Borås
Pris: 1200kr
En session pågår tills den är klar. Det brukar ta ca 1,5 timme
Om detta är något du känner är intressant för dig, är du varmt välkommen att höra av dig.
Med värme,
Ingela