Pilgrimage drivs av förutsättningen för att kunna hantera vår tids utmaningar och moderna, digitala, snabba och föränderliga värld, behöver vi skapa ett resilient liv och ledarskap. Detta uppnås genom att kalibrera vår förmåga att lyssna till kroppens intelligens och återknyta kontakten med allt levande runtomkring oss och jorden själv. 

Sjukdomar och förluster ledde Pilgrimages grundare Ingela på ett 10 årigt sökande efter en djupare sanning om människans lidande och hur vi kan leva ett liv i större harmoni. Metoder kombinerar gammal kunskap och västerländsk vetenskap och bygger på de källor som lett till transformerande förändring hos henne.

Pilgrimage erbjuder tekniker och metoder som adresserar hela människan. Fysiskt, mentalt, emotionellt, själsligt och energimässigt. Det handlar om terapeutisk yoga och meditationsträning, kris- och sorgbearbetning samt olika energi- och ljudbehandlingar. I grupp och individuellt. Som kurser, retreats och föreläsningar. I såväl Sverige som utomlands.

Pilgrimage drivs av Ingela Palmquist som är lärare, ledare, healer och mentor. Hon guidar människor att bli bättre rustade att återhämta sig och gå starkare ur de utmaningar vi möter.
Ingela har en bakgrund som entreprenör, ledare och senior projektcoach inom främst energisektorn och stora, tekniktunga projekt och verksamheter. Hon har fått flertalet priser och hedersbetygelser, såsom Årets företagarkvinna, Stadsambassadör och Sverigerepresentant för kvinnors företagande. Genom hennes egna transformerande resa har hon skapat Pilgrimage och följer idag sitt livskall att hjälpa andra till större harmoni och att finna sin inre kraft och potential.

Ingelas hemort är straxt utanför Borås, men hon verkar över hela Sverige.

Välkommen på resan att ge dig själv tillgång till din dolda potential och vara en extraordinärt framgångsrik människa och ledare.