Pilgrimage drivs av visionen att skapa starkare, friskare och mer balanserade människor och företag. Det handlar om såväl terapeutisk som mer fysiskt ansträngande yoga som lutar sig mot påvisade effekter i vetenskapliga studier.

Vi erbjuder yoga anpassat efter individens eller gruppens behov – för såväl privatpersoner, företag och grupper.

Företaget drivs av Ingela Palmquist som sedan tidigt 90-tal har jobbat med människors drivkrafter och motivation. 2015 började hennes yogaresa ordentligt då hon åkte till Peru för att utbilda sig till internationellt certifierad yogalärare vid School Yoga Institute. Sedan december 2017 är hon även MediYoga terapeut och -lärare vid MediYoga Institute i Stockholm.

Välkommen att följa med – du väljer själv vilken pilgrimsresa du vill göra!

 

Sagt om Pilgrimage Yoga

”Att ett tillfälle i veckan kan påverka så mycket! Känner att detta har påverkat mig mentalt och känslomässigt! Både under och efter passet. Och att jag fokuserar och inte tänker på annat under passet, är förvånande – jag som ständigt har en massa bollar i luften”

 

”Har blivit mer andningsmedveten. Märker att jag håller andan i vardagen! Diskbråck och vänster axel har nästan blivit helt bra! Blev snabbt rörligare – detta har hjälpt jättemycket!”

 

”Jag kände mig lyrisk efter passet och hela dagen efter – så härligt!”

 

”Jag som kommer från den tekniska världen, gillar verkligen att du förklarar VARFÖR man gör och säger vissa saker. Vad det är bra för, både från forskningen och ett yogiskt perspektiv. Det gör mig mycket mer motiverad och passar mig perfekt!”

 

”Saker du har sagt under passet har fastnat. Det kan vara intentionen med passet eller annat. Jag kan gå och tänka på det i vardagen. Känns väldigt skönt i hela kroppen och jag är rörligare i nacke och axlar”

 

”Gillar verkligen din filosofilektion i början. Och att det varit samma övningar. Och nu kan jag göra vissa rörelser jag inte trodde jag skulle klara!

 

”Jag har blivit starkare i bål och armar! Andningen har varit mycket hjälpsam mot stress och det har jag med mig i vardagen”

 

”Rörlighet i nacke och skulderblad har ökat. Övningar som jag inte kunde göra vid start, klarar jag nu! Jag använder nu yoga och andning i vardagen för jag märker att det är ett effektivt sätt att stressa ner.”

 

”Känner mig starkare och smidigare i hela kroppen! Gillar att det har varit samma rörelser varje gång, så att man kan märka förbättringar och fördjupa rörelsen. Andningen tar jag med mig.”