Drop-in MediYoga

90 minuter 165 sek

Drop-in MediYoga – onsdagar kl. 18.30-20.00

Höstterminen pågår v41-50

 

Online bokning

Du bokar enkelt ditt drop-in pass genom att klicka på knappen ”Läs mer & Boka” vid önskat pass. Därefter klickar du på knappen ”Boka”. Första gången behöver du registrera dig.

För att bekräfta din plats, swishar du 165 kr till 0709-708 356 och anger pass samt datum.

Tänk på

  • Kom gärna 10-15 innan passet.
  • Vi yogar barfota i mjuka kläder.

Läs mer om vad som är bra att tänka på före och efter yoga

 

Vem kan göra MediYoga?

Denna yogaform är en mjuk, meditativ yogaform med andning-, och kroppsövningar samt meditation. Utan krav på prestation. Inga förkunskaper i yoga behövs.

Lider du av ex ryggproblem, hjärtproblem, huvudvärk/migrän, stress och depression är MediYoga utmärkt. Men du behöver inte vara sjuk för att åtnjuta fördelarna med denna mjuka men mycket kraftfulla yogaform. Är du fullt frisk kan MediYoga hjälpa dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni.

MediYoga används idag på ca 160 vårdenheter i Sverige och Norge och är den yogaform som det har gjorts flest svenska studier på. För att vara lärare i denna yogaform krävs medicinsk utbildning.

Hur går det till?

Vi använder mjuka mattor i ull eller stol. På varje plats finns också, en kudde som främst används vid sittande övningar, samt en filt att dra över sig under vilan och vid stillasittande meditationer.

Du själv har löst sittande, mjuka kläder. Du kan även ta med en vattenflaska (med lock). Läraren visar övningarna, men instruerar för övrigt med rösten. Du ägnar dig åt dig själv, din andning och din kropp, och fokuserar på att stilla den ständiga ström av tankar som far genom huvudet.

Om läraren

Ingela Palmquist är utbildad MediYoga terapeut och -lärare vid MediYoga Institutet, Stockholm.  Hon är även certifierad Hatha- och Vinyasa flowyogalärare vid School Yoga Institute, Peru.

Made with love by Adlounge