Drop-in Yoga

90 minuter 195 sek
BOKA

Yoga när du vill!

Yogan pågår v36-43, måndagar kl. 18.30-20.00

2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10, 14/10, 21/10

Skicka ett sms till mig på 0709-708356 för att kontrollera tillgång på plats!

PRIS & BETALNING

Ett tillfälle kostar SEK 195

Swish 123 048 1606 (ange ”drop” och datum)

Din plats är säkrad vid inkommen betalning.

 

Om yogan

I höst öppnar jag upp för dig som vill sakta ner och skapa en ökad stabilitet och djupare kontakt med dig själv, naturen och vår jord.

För att nå dit, kommer du få uppleva yin-baserade yogaövningar där djup stretch, andningsövningar, mantran och olika meditationstekniker kombineras med ljud från trummor, klangskålar och andra instrument.

Jag kommer att använda mig av all min kunskap och kombinerar olika yogastilar och övningar från olika traditioner, anpassat efter gruppen och våra naturliga cykler.

Det blir endast en klass den här hösten och drop- in är i mån av plats.

Namaste

Ingela

 

Hur går det till?

Yogan är långsam och inkännande. Ofta håller vi positionerna i flera minuter för att som kontrast till vårt vanligen så snabba liv, sakta ner och skapa fysisk, emotionell och själslig balans.

Vi använder ett mjukt underlag. Du får också tillgång till en kudde som främst används vid sittande övningar, samt en filt att dra över sig under den avslutande längre vilan.

Du har löst sittande, mjuka kläder. Vi yogar utan skor. Du kan även ta med en vattenflaska (med lock). Läraren visar övningarna, men instruerar för övrigt med rösten. Du ägnar dig åt dig själv, din andning och din kropp, och fokuserar på att stilla den ständiga ström av tankar som far genom huvudet.

Övningarna kan variera under terminen för att ge möjlighet att utforska olika delar av dig själv.

 

Om läraren

Ingela Palmquist har dubbla yogalärarutbildningar och mer än 25 års erfarenhet av att leda grupper och individers utveckling. Hon är certifierad yogaterapeut och meditationslärare inom Medicinsk yoga. Hon är även internationellt certifierad lärare i Hatha och Vinyasa flow och har en instruktörsutbildning inom Yinyoga.

Ingela är certifierad handledare inom Sorgbearbetning. Hon vägleder individer till ett mer balanserat liv och arbetar som Soundhealer, Bioenergytheraphy practitioner och Schamanic practitioner. Ingela anlitas också som föreläsare inom området hållbar hälsa.

Läs mer om vad som är bra att tänka på före och efter yoga

Made with love by Adlounge