FÖRELÄSNING ”Skapa det liv du vill ha”

120 minuter 0 sek

Free your shit – Skapa det liv du vill ha! är en föreläsning som ger dig verktyg för livet, så att du kan leva din fulla potential. Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill.

Föreläsningen handlar om att leva i frihet utan att begränsas av det förflutna. Separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat drabbar oss. Livet är fullt av upp- och nedgångar. Samtidigt som vi lär oss mycket om hur vi skaffar oss saker, får vi lära oss förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.
Bristande kunskap om hur vi kan få läkning för att kunna gå vidare leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att leva din fulla potential här och nu.

Under föredraget får du veta mer om:

  • Mod till förändring
  • Kraft till handling
  • Nycklar till frihet
  • Släpp dina inre hinder
  • Konsten att förlåta

 

Föreläsaren
Ingela Palmquist är certifierad handledare av sorgbearbetning vid Institutet för Sorgbearbetning. Genom egna utmaningar och insikter i livet, har hon tagit till sig dessa verktyg som, vid sidan av hennes yoga och meditationspraktik, är några av de mest värdefulla hon har. Hon brinner för att sprida kunskapen till så många som möjligt.

 

Praktiska detaljer 

Plats: Attraktiva Oskarshamn, Biogränd 7, Oskarshamn
Tid: 26 aug kl. 18.15-20.15
Investering: Kostnadsfritt.
Då det är begränsat med platser, är det viktigt att du anmäler dig!
Se till att vara på plats 10-15 min innan start då dörrarna låses kl. 18.15.
Deltagarna kommer även få information om möjlighet att bearbeta förluster och sorger, individuellt eller i grupp.

Online bokning

Platsbokning görs genom att klicka på ”Läs mer & Boka” och därefter klicka på ”Boka”.

OBS – första gången ombeds du att först skapa ett eget konto.  Har du Facebook, kan du logga in via det, annars väljer du flik ”Registrera”. Därefter kan du bekräfta din bokning.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser eller event pga sjukdom eller få anmälda.

Villkor

  • Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person.
  • De personuppgifter du lämnar för att hantera bokningar behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part har tillgång till uppgifterna.

Varmt välkommen!

Made with love by Adlounge