Healing Sound Meditation

120 minuter 300 sek

För dig som längtar efter mer

Ge dig själv en kväll med helande sång, chanting, ljud och vibrationer under en njutningsfull, helande, energigivande och magisk upplevelse!

När det är 44 dagar kvar på året vill jag bjuda in dig till en eftermiddag att skapa en djupare kontakt med dig själv, allt levande runt omkring oss och jorden själv.

Denna kväll kommer vi blanda aktivt och passivt varande.

Talet 44 representerar hårt arbete. När vi går genom livet, särskilt under den mörka och hektiska årstiden, glömmer vi ofta hur djupt sammankopplade vi är med universum. Vi kommer jobba med denna energi under kvällen så att du kan känna dig själv, dina guider och stämma dig själv till större harmoni.

 

Om ljudmeditation

Allt i oss och runt oss är energi som vibrerar på olika frekvenser. Vibrerande ljud är ett effektivt sätt att väcka, förstärka och balansera din fysiska kropp ända in på cellnivå, ditt energisystem och ditt mentala tillstånd.

Denna upplevelse kan alla ta del av. Oavsett om du tidigare har mediterat eller ej.

Sagt om Ingelas ljudmeditationer:
”Upplevelsen är total, omfamnande, magisk och svår att beskriva med ord.
– Det måste upplevas!”

”Trots att jag redan mediterar för att hantera min utbrändhet, så har jag aldrig känt så mycket energi och kraft som efter Ingelas ceremoni”

”Jag kunde känna alla vibrationer av ljuden i hela min kropp, kändes nästan som en inre massage”

 

Vad är sjungande kristallskålar?

Skålarna är gjorda av 99,9% kvarts. Det ger dem ett änglalikt rent ljud och stark resonans som inte bara hörs med örat, utan som också känns i kroppen.

De sju kristallskålarna är stämda efter dina sju chakran. Vibrationerna som kristallskålarna skapar är mycket kraftiga och påverkar både den fysiska strukturen i kroppen och vårt medvetande.

Praktiska detaljer

Plats: Ernemars småbåtshamn, Segelsällskapets klubbhus, Oskarshamn
Tid: 17 november, kl. 18-20
Investering: 300 kr. Du som går kurs HT-19 betalar 250 kr.

Max 15 deltagare.

Det blir en kortare paus, då du bjuds på dryck och tilltugg.

Ha på dig bekväma och varmare kläder och om du vill ha något extra mjukt att ligga på. Det är lätt att bli frusen när man går ner i avslappning.
Ta gärna med penna och papper samt något att lägga över ögonen.

 

Online bokning och betalning

Platsbokning görs genom att klicka på ”Läs mer & Boka” och därefter klicka på ”Boka”.

OBS – första gången ombeds du att först skapa ett eget konto.  Har du Facebook, kan du logga in via det, annars väljer du flik ”Registrera”. Därefter kan du bekräfta din bokning.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser eller event pga sjukdom eller få anmälda.

Villkor och betalning

  • Din bokning är säkrad när vi erhållit betalning.
  • Betalning sker via Swish 123 048 1606 (ange kurs/event) eller BG 5099-9705 (ange ditt namn och kurs/event). Ange om du önskar kvitto.
  • Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person.
  • De personuppgifter du lämnar för att hantera bokningar behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part har tillgång till uppgifterna.

Varmt välkommen!

Made with love by Adlounge