LJUDMEDITATION

120 minuter från 250 sek
BOKA

Kom och låt dig genomsköljas av helande ljud och vibrationer under en två timmar lång njutningsfull och magisk upplevelse!

Allt i oss och runt oss är energi som vibrerar på olika frekvenser.
Vibrerande ljud är ett effektivt sätt att väcka, förstärka och balansera din fysiska kropp ända in på cellnivå, ditt energisystem och ditt mentala tillstånd.
 
I den österländska traditionen har kunskapen om vårt energisystem och vikten av att ha bra ”kopplingar” funnits länge. Akupunktur, Qigong, yoga och kampsporter är exempel på utövanden som arbetar med energisystemet.
Systemet brukar sammanfattas i viktiga, större energikluster – sk. chakra, som hänger ihop med ditt endorkina körtelsystem och fysiska kroppsdelar/organ samt olika mentala åkommor.
 
Varje organ, mentala tillstånd och chakra har sin frekvens och korresponderar därför väl till vissa ljud.
Genom att arbeta med tonen för ett visst chakra kan man därför ”tona in” på sitt högre syfte, eller fokusera energi för välmående och transformation i den regionen av kroppen.
 
Ljud, rytm och din egen stämma är fantastiska redskap för att jobba med detta.
 
Ingela kommer att låta dig njuta av sjungande kristallskålar från Kina, peruansk flöjt, rysk mungiga, nordamerikansk trumma och sin egen röst. Upplevelsen är total, magisk, omfamnande och svår att beskriva med ord. Det måste upplevas!
 
Alla är välkomna! Även nybörjaren kan ofta med hjälp av denna teknik komma till djup avslappning och ett meditativt tillstånd.
De änglalika tonerna och vibrationerna hjälper din kropps självläkande system och kan få djupa känslor att komma upp till ytan och för att därigenom kunna släppas.
 

Särskilt om kristallskålarna

Ingela kommer att använda sig av sju kristallskålar – var och en stämd efter dina sju chakran . Vibrationerna som kristallskålarna skapar är mycket kraftiga och påverkar både den fysiska strukturen i kroppen och vårt medvetande.
 
Skålarna är gjorda av 99,9% kvarts. Det ger dem en stark resonans som inte bara hörs med örat, utan som också känns i kroppen.

 

Praktisk information

När: 17 april
Tid: kl. 18-20
Var: Ernemars småbåtshamn, Oskarshamn (Segelsällskapets klubbhus)
Pris: 300 kr (max 12 deltagare)
Extra förmånligt för dig som går kurs eller har klippkort: 250kr
Ingår: the/kaffe, enklare tilltugg
Tänk på: ha mjuka kläder på dig. Gärna en extra tröja om du är frusen. Om du vill, kan ta med en vattenflaska med lock.

Boka: Boka din plats genom att klicka på knappen ”Läs mer & Boka” och därefter ”Boka”. Första gången du bokar på hemsidan behöver du registrera dig.
Betala: BG 5099-9705 (ange ditt namn och mejladress) eller Swish 0709-708 356 (ange din mejladress)
Vid fakturering till företag läggs moms på priset.
Din plats är säkrad, när vi har betalningen på vårt konto. Anmälan är bindande och återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

Läs mer om bokning och villkor här: http://pilgrimage.se/prisanmalan/
Made with love by Adlounge