Yoga, skogs- & ljudbad ”So within – So without”

minuter 550 sek

Skogsbad – Ljudbad – Ayurvedisk yoga – Ayurvedisk fika

Pilgrimage betyder pilgrimsvandring. Att gå din väg. Hem till dig själv. Yoga betyder förening. Av kroppen och sinnet. Så ”Pilgrimage Yoga” är vägen hem till din sanna essens.
 
Genom att skapa en starkare kontakt med naturen, så får vi lättare kontakt med oss själva. Och vi står starkare i förändringar och yttre omständigheter.
Men det fungerar också åt andra hållet – när vi centrerar oss i oss själva, så ökar vår känsla av samhörighet med naturen, det naturliga, det cykliska, det föränderliga.
 
Välkommen till en läkande dag att landa och upptäcka kanske nya aspekter av dig själv. Och få en djupare kontakt med allas vår moder.
 

Ungefärliga tider & program

Kl. 10 – Välkommen
 
Kl. 10.30 – Ayurvedisk yoga
Vi inleder med att väcka kroppen med ett skönt yogapass som passar årstiden enl. de ayurvediska principerna.
Inga förkunskaper behövs, alla kan delta. Du får med dig övningarna på papper.
 
Kl. 11.30 – Skogsbad (shinrin-yoku)
Ingela introducerar dig till att shamanskt skapa kontakt och kommunicera med träden, växterna, vattnet och berget. Vi går den vackra slingan i Sjöbovikens Naturreservat på ett kanske för dig helt nytt sätt. Barfota om du vill. Paus i naturen för medhavd lunch.
 
Kl. 13.30 – Ayurvediskt fika
När vi kommer tillbaka, bjuds det på ayurvediskt the, smothie och tilltugg. Svalkande bad i poolen för dig som vill.
 
Kl. 14.00 – Ljudbad
Du lägger dig bekvämt med kuddar och filtar i trädgården och leds genom urtoner och vibrationer djupt in i dig själv. Ackompanjerat av naturens alla ljud. Du får tillfälle att reflektera och skriva ner vad som väckts i dig.
 
Kl. 15.00 – Avslut
 

Om Ingela

Ingela Palmquist är fd. affärskvinnan som förändrat sitt liv totalt för att följa sitt inre kall – att hjälpa människor nå sin fulla potential genom healing med ljud, shamanska tekniker, sorgbearbetning och traditionell yoga. Hon drivs av vetskapen att du har alla svar inom dig. Hennes hemmabas är Småland, men hon reser runt i landet för att dela sin passion i olika events, kurser och retreats.
 

Praktiska detaljer

Tid: 21 juli, kl. 10-15
Plats: Hemma hos, Minkstigen 15, Oskarshamn
Ledare: Ingela Palmquist
Ingår: Ayurvedisk yoga + övningar på papper, skogsbad, ljudbad och ayurvedisk fika
Investering: 550kr
 

Online bokning och betalning

Platsbokning görs genom att klicka på ”Läs mer & Boka” och därefter klicka på ”Boka”.

OBS – första gången ombeds du att först skapa ett eget konto.  Har du Facebook, kan du logga in via det, annars väljer du flik ”Registrera”. Därefter kan du bekräfta din bokning.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser eller event pga väder, sjukdom eller få anmälda.

Villkor och betalning

  • Din bokning är säkrad när vi erhållit betalning.
  • Betalning sker via Swish 123 048 1606 (ange kurs/event) eller BG 5099-9705 (ange ditt namn och kurs/event). Ange om du önskar kvitto.
  • De personuppgifter du lämnar för att hantera bokningar behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part har tillgång till uppgifterna.

Varmt välkommen!

Made with love by Adlounge