START YogaFlow Kurs

10 x 90 minuter 1650 sek
BOKA

”Goddess-/Godpower – smidig, vacker, stark till hjärta, kropp och sinne”

Kursen pågår 10ggr v6-15, tisdagar kl. 18.30-20.00

Veckan innan start, erbjuds du att prova våra olika yogaformer gratis. Boka här

 

Om yogan

Välkommen till en flödande, härlig och stärkande yogatermin!

Under dessa pass kommer du få göra sköna asanas (rörelser), spännande pranayama (andning) och utvecklande dhyana (meditation).

Det kommer också då och då bli fördjupande föreläsningar kring syftet med de olika övningarna, yogisk filosofi mm.

I den här yogakursen, skapar Ingela en fri blandning av olika yogaformer för att skapa temat ”Goddess-/Godpower”. Basen är Hatha yoga – den mest kända formen av yoga och ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar. Du kommer dock även få uppleva inslag av Vinyasa-, Yin-, MediYoga och Kundaliniyoga.

 

För vem passar yogan?

Är för dig som vill väcka din inre storhet och låta kroppen röra sig i flödande, stretchande och stärkande rörelser.

Övningarna hjälper dig att stretcha din kropp och sinne – oavsett om du är stel eller vig. Andnings- och meditationsövningar är enkla och något även nybörjaren kan vara med på.  I yogan jobbar du också med balans och stabilitet – för en bättre hållning, ökad kroppskännedom och stärkta muskler.

Ibland kan deltagarna ges möjlighet att prova lite klurigare positioner, men alla kan delta och var och en jobbar på sin nivå och dagsform. Hör gärna av dig om du har specifika problem för att få råd om anpassning eller om en annan yogaform kan vara bättre för dig just nu.

 

Hur går det till?

Ett pass byggs upp med en inledning, där vi sätter en intention (gemensam eller individuell). Därefter gör vi uppmjukande, uppvärmande övningar för att långsamt skapa en peak. Passet avslutas med lugnande övningar för att övergå i vila/meditation.

Vi yogar på plastmatta (ta gärna med egen, men finns att låna för enstaka tillfälle). Du får också tillgång till en kudde som främst används vid sittande övningar, samt en filt att dra över sig under den avslutande längre vilan.

Du har mjuka, gärna åtsittande kläder. Vi yogar barfota. Du kan även ta med en vattenflaska (med lock). Läraren visar övningarna, men instruerar för övrigt främst med rösten. Du ägnar dig åt dig själv, din andning och din kropp.

Vi utgår från en bas med samma rörelser under terminen, dock kan vissa varianter, anpassningar och tillägg ske från gång till gång.

 

Om läraren

Ingela Palmquist har dubbla yogalärarutbildningar och mer än 25 års erfarenhet av att leda grupper och individers utveckling. Hon är internationellt certifierad Mystical Yoga teacher (RYT 200) i Peru för School Yoga Instutute (Hatha och Vinyasa flow). Hon är även certifierad yogaterapeut och meditationslärare vid en 2-årig utbildning hos MediYoga Institutet, Stockholm (Medicinsk yoga, Ayurveda mm). Ingela är också utbildad inom Yinyoga hos Magdalena Mecweld.

Ingela är certifierad handledare inom Sorgbearbetning. Hon vägleder individer till ett mer balanserat liv och arbetar som Soundhealer, Bioenergytheraphy practitioner och Schamanic practitioner. Ingela anlitas också som föreläsare inom området hållbar hälsa.

 

Online bokning

Platsbokning görs genom att klicka på ”Läs mer & Boka” och därefter klicka på ”Boka”.

OBS – första gången ombeds du att först skapa ett eget konto.  Har du Facebook, kan du logga in via det, annars väljer du flik ”Registrera”. Därefter kan du bekräfta din bokning.

Din plats är säkrad när du har betalat kursen. Läs om pris och betalning, eventuella rabatter och villkor här

Läs mer om vad som är bra att tänka på före och efter yoga

Made with love by Adlounge