TANTRA FÖR KVINNOR

2dgr minuter 1555 sek
BOKA

Lev från hjärtat – en introduktion till tantra med Livtar

Nu ges en fantastisk möjlighet för dig kvinna att under en helg i Oskarshamn få en introduktion till Tantra med Livtar! Alla är välkomna.

Under denna helg öppnar vi på ett lättsamt och lättförståeligt sätt upp för kvinnlighet och gemenskap med andra kvinnor. I samklang med varandra, kan vi nå större balans, få ökad insikt om oss själva och väcka våra olika potentialer till liv inom oss.

Vi är inne i en tid där de maskulina energierna har dominerat under en lång tid. De kvinnliga energierna släpps nu fram mer och mer. När vi når balans/jämvikt mellan maskulin och feminin energi – då kan vi leva livet fullt ut, vi kan känna oss som de gudinnor vi är och nå de högre frekvenser där vi till fullo manifesterar oss själva.

Målet med denna introduktions-helg är att låta din shakti – flöde – att få plats att expandera. Du kommer få nya tankar och upplevelser, motivation och ny kunskap, som du kan ta med dig i såväl privat- som arbetsliv.

Om Livtar

Livtar är tantrika samt är tvåfaldigt certifierad yoga- och meditationslärare inom Kundaliniyoga (Indien) och Mystical Hathayoga/Vinyasa flow (Peru).

Hon brinner för att leda människor mot en ökad förståelse för sig själva, och väcka gudinnan inom oss.

Sagt om Livtar:
“Being with Livtar gives people, who are lost and tired in the modern world, happiness, peace and relaxation. She brings the opportunity to stop for a moment in this crazy world.” Anna Dziadkiewicz (Dr.)

”Workshopen med Livtar var hållen med värme och stort inkännande. Efteråt hade jag en känsla av lätthet och en expansion jag bär med mig djupt och länge.” Veronica Pettersson

 

Ur innehållet

Ceremoni till MahaShakti
Introduktion till Tantra
Vikten av att väcka Shakti inom oss
Introduktion till att älska tantriskt
Meditationer: Förening med MahaShakti
Yoga: Expansion av hjärtchakrat
Lekfulla tantriska övningar Extatisk dans

 

För vem

Kursen riktar sig till dig som är ny inom tantra. Inga särskilda förkunskaper inom yoga och meditation behövs.

Kursen är mycket lämplig för dig som tex upplever stress och att din aktiva, planerande sida har övertaget i livet. Vill du känna dig mer lekfull, fantasifull, varmhjärtad och kreativ och bejaka din kvinnliga energi och öka din förmåga att älska villkorslöst, så är detta något för dig!

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Praktisk information

När: 20-21 oktober
Tid: kl. 9-17.30 (lör), kl. 9-14 (sön)
Var: Oskarshamn (Easyminds lokaler)
Pris: 1.555 kr för hela helgen. 900 kr endast lördagen (max 12 deltagare)
Ingår: frukt, snacks, the/kaffe
Tänk på: ha mjuka kläder på dig. Ta även med anteckningsblock, penna och vattenflaska med lock.

Boka: Boka din plats genom att klicka på knappen ”Läs mer & Boka” och därefter ”Boka”. Första gången du bokar på hemsidan behöver du registrera dig.
Betala: BG 5099-9705 (ange ditt namn och mejladress) eller Swish 0709-708 356 (ange din mejladress)
Vid fakturering till företag läggs moms på priset.
Din plats är säkrad, när vi har betalningen på vårt konto. Anmälan är bindande och återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

Övernattning: vill du övernatta, rekommenderar vi trevliga Hotell Corallen som ligger precis vid kurslokalen. Tel: 0491 76 81 81.

Varmt välkommen med din anmälan!

Made with love by Adlounge