START Yoga i Rydboholm VT-23

90 minuter sek
BOKA

Måndagar kl. 18.30-20.00
Omgång 1:
9/1, 16/1, 23/1, 30/1 | Omgång 2: 6/2, 13/2, 20/2, 27/2 | Omgång 3: 6/3, 13/3, 20/3, 27/3

Om yogan

Välkommen du som vill utforska olika sätt att bli mer närvarande i kroppen, släppa på spänningar och stelhet och minska stress och smärta. En effekt är också mer livsenergi och glädje! När vi får en djupare kontakt med oss själva, upprättas också en djupare kontakt med naturen och vår jord.

Under våren kommer vi fokusera på inkännande och meditativa rörelser som främst utförs sittande eller liggande. Rygg, nacke, stela höfter/leder samt baksida av ben och vader kommer få särskilt mycket omsorg. Djup stretch, andningsövningar, mantran och olika meditationstekniker kombineras med ljud från trummor, klangskålar och andra instrument.

Yogan vi kommer göra är en bra motvikt till dig som har ett snabbt livstempo med mycket prestation. Detta är väl lämpat för dig som lider av stress och vill bli mjukare i kroppen. Detta är också ett mycket bra komplement för dig som ägnar dig åt annan fysisk aktivitet som löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

Jag kommer att använda mig av all min kunskap och kombinerar olika yogastilar och övningar från olika traditioner, anpassat efter gruppen och våra naturliga cykler.

Yogan passar såväl nybörjare som mer erfarna utövare.

Varmt välkommen

Ingela

 

Hur går det till?

Yogan är långsam och inkännande. Ofta håller vi positionerna i flera minuter för att som kontrast till vårt vanligen så snabba liv, sakta ner och skapa fysisk, emotionell och själslig balans.

På varje yogamatta ligger en mjuk fäll. Du får också tillgång till en kudde som främst används vid sittande övningar, yogablock som stöd till kroppen i vissa övningar samt en filt att dra över sig under den avslutande längre vilan.

Du har löst sittande, mjuka kläder. Gärna lager-på-lager då det är lätt att bli frusen när man går in i avslappning. Vi yogar utan skor. Du kan även ta med en vattenflaska (med lock). Läraren visar övningarna och guidar främst med rösten. Ibland och om du önskar, kan helande händer och/eller mjuk hjälp för att hamna in i en position förekomma. Men för det mesta är du med och i dig själv, din andning och din upplevelse.

I varje pass ingår alltid en stunds meditation för att stötta sinnets balans samt stillhet (savasana) som hjälper kroppen att integrera övningarna på djupet. Du kan också komma att, om du vill, bjudas in att använda din röst som ett medel.

 

Om läraren

Ingela Palmquist har dubbla yogalärarutbildningar och mer än 25 års erfarenhet av att leda grupper och individers utveckling. Hon är certifierad yogaterapeut och meditationslärare inom Medicinsk yoga. Hon är även internationellt certifierad lärare i Hatha och Vinyasa flow och har en instruktörsutbildning inom Yinyoga.

Ingela är certifierad handledare inom Sorgbearbetning samt tantriska närvaroskapande terapier. Hon vägleder individer till ett mer balanserat liv och arbetar som Soundhealer, Bioenergytheraphy practitioner och Schamanic practitioner. Ingela anlitas också som föreläsare inom området hållbar hälsa.

 

Praktiska detaljer

Tid: 4, 8 eller 12 måndagar, kl 18.30-20
Plats: Gravyrvägen 4, Rydboholm (ingång källardörr)
Datum: Omgång 1: 9/1, 16/1, 23/1, 30/1 | Omgång 2: 6/2, 13/2, 20/2, 27/2 | Omgång 3: 6/3, 13/3, 20/3, 27/3
Pris: Bokar du hela våren (tre omgångar) direkt, får du två tillfällen gratis. Pris 1950kr (ord 2340kr)
Bokar du två omgångar direkt, får du ett tillfälle gratis. Pris 1365kr (ord 1560kr)
Bokar du en omgång, blir priset till ordinarie pris, 780kr.
Betalning: Swish 123 048 1606 eller BG 5099-9705 (ange ”Yoga” och ”1, 2 eller 3”, beroende på vilka omgångar du bokar. Ange också om du önskar kvitto).
Drop in: 200kr i mån av plats (skicka sms till Ingela på 0709-708 356)

Din plats är säkrad när du har bokat och betalat kursen (se info om online bokning nedan).

Du kommer få ett välkomstmejl minst en vecka innan kursstart.

Pilgrimage Yoga förbehåller sig rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare.

Avbokning av kurs måste ske minst en vecka innan kursstart. Sker avbokning efter denna tid blir det ingen återbetalning av kursen om det inte finns läkarintyg.

 

Online bokning

Platsbokning för respektive kursomgång á 4 tillfällen görs genom att klicka på ”Läs mer & Boka” och därefter klicka på ”Boka”.

OBS – första gången ombeds du att först skapa ett eget konto.  Har du Facebook, kan du logga in via det, annars väljer du flik ”Registrera”. Därefter kan du bekräfta din bokning.

 

Du är välkommen att kontakta Ingela Palmquist på info@pilgrimage.se eller 0709-708 356 vid frågor.

Varmt Välkommen

 

Made with love by Adlounge