YOGAHELG I TOFVEHULT – FULLBOKAT!

lör-sön minuter från 560 sek

Stand in your truth

– en yogaretreat för att skapa det nya året

Kom och njut av en eller två dagar med härlig yoga, meditation och intressanta och givande föreläsningar! Starta det nya året på bästa sätt och ge dig själv inspiration, vila och ny energi.

Vi kommer att göra skön och inkännande yoga inspirerat från Hatha- och MediYoga som passar alla åldrar, kroppstyper och lägen i livet.

Endast 13 deltagare! Boka din plats och slutbetala i januari.

collage-1

UPPLÄGG

Dagarna  kommer vara upplagda med olika teman. Kom en eller båda dagarna! Övernatta eller åk hem/skaffa eget boende!

LÖRDAG – Ayurveda: Under lördagen handlar yoga, meditationer och föreläsningar om hur vi balanserar oss utifrån det Ayurvediska perspektivet. Du kommer att få undersöka vilken personlighetstyp (docha) som är dominerande hos dig, och hitta vilken typ av yoga och meditation som  passar dig bäst.

SÖNDAG – Yogisk numerologi: Denna dag kommer vi utgå från den yogiska numerologin och iom detta även beröra chakra och våra 10 kroppar. Du kommer att se vad som numerologiskt är din gåva, livsväg samt inre- och yttre utmaningar. Och utöva yoga och meditation som främjar balans utifrån det här synsättet.

Ungefärligt dagsprogram lördag och söndag
07.00  Valfri vakna-upp-meditation (för övernattande gäster)
08.00  Frukost (för övernattande gäster)
09.30  Yoga & Meditation
12.00   Lunch inkl. tid för vila och reflektion
13.30   Föreläsning/Workshop
15.30   Fikapaus
16.00   Yoga, Meditation & Delning
18.30   Middag (för övernattande gäster)
20.30   Valfri somna-gott-meditation (för övernattande gäster)

 

OM TOFVEHULT

Lena och Peter har skapat en vacker och fridfull plats i det småländska landskapet. Tofvehult är en oas för vila och återhämtning. Det ombonade retreatcentret ligger stillsamt och avskilt beläget, med sjöar, skogar och böljande landskap invid knuten. Maten och boendet genomsyras av det där lilla extra, med omtanke och hjärta som får gästerna att komma tillbaka om och om igen.

Retreatcentret är beläget 25 km söder om Västervik. www.awayoflife.se 

 

 

OM DIN LÄRARE
Ingela Palmquists passion är att guida människor i att utforska, utveckla och resa med hjälp av sin kropp och sitt inre. Att stärka hela människan såväl fysiskt, mentalt som emotionellt ser hon som en förutsättning för att vi ska kunna läka och må optimalt bra privat och på jobbet. Hon valde genom omvälvande händelser i livet, att gå från ett framgångsrikt ”yttre” inom affärsvärlden, till ett liv med större mening, glädje och harmoni. Magkänslan har lett henne på transformerande resor till bla Peru och Slovenien vilket förändrade hennes syn på livet för alltid. Och hon hittade sin väg, där hon fortsätter sin resa. Vägen hem till ett enklare men så mycket rikare liv. En pilgrimsfärd i större balans, glädje och harmoni.

I rollen som mediyogaterapeut och -lärare, certifierad internationell yogalärare, bioenergihealer och schamanic practitioner kommer hon under helgen att guida dig och dela med sig av sina kunskaper.

Hon kommer vara där för att med värme, skratt och sinnlighet ge dig utrymme att hitta din sanning, din väg till ökat lugn och mer lycka och glädje i livet.

 

OM YOGAN
Yogan Ingela kommer att guida dig i, är mjuk och meditativ hämtat från Hatha- och MediYoga. Den innehåller andning-, och kroppsövningar samt meditation. Utan krav på prestation. Inga förkunskaper i yoga behövs.

Flertalet övningar kan du även göra sittandes på stol om så önskas – du jobbar med din nivå.

 

DATUM OCH PRIS

Datum: 10-11 februari 2018.
Vi börjar kl. 9.30 båda dagarna och avslutar kl. 18.

Alt 1 – Delta en dag utan övernattning: 750:- FULLT!
Alt 2 – Delta två dagar utan övernattning: 1500:- FULLT!
Alt 3 – Delta två dagar med övernattning lör-sön: 2190:- FULLBOKAT*
Alt 4 – Delta två dagar med övernattning fre-sön: 2490:- FULLBOKAT*

I dagspriset utan övernattning ingår lunch och fika
Vid övernattning ingår även frukost och middag på lördag kvällen

*OM du reser långt och väldigt gärna vill komma – hör av dig. Det kan ju bli avhopp. Och vi kan möjligen, om du är villig att vara med på lite kreativa lösningar, hjälpa till med andra boendealternativ utanför huvudbyggnaden.

ÖVRIGT

Ingår ej: Resa till och från Tofvehult

Boende: del i flerbäddsrum i huvudbyggnaden. Tillgång till dusch och toalett.

Kost: fokus på vegetariskt och ekologiskt med inslag av fisk, skaldjur, vilt eller närproducerat kött. Vin/öl kan köpas till middagen. Fri tillgång till kaffe/the och frukt

Deltagare: Såväl män som kvinnor är välkomna. Åldersgräns 18 år.

Utrustning: Vi yogar på såväl mjuk ullmatta som plastmatta. Du är välkommen att ta med matta om du vill. Ta med sköna mjuka yogakläder, varm tröja och kläder och skor för utomhusvistelse.

WiFi: Finns i de allmänna utrymmena

ANMÄLAN OCH VILLKOR

Du anmäler dig genom att klicka på ”Boka” på denna sida, och därefter återigen ”Boka”. Som ny kund behöver du registrera dig första gången. Betala in anmälningsavgiften på 300kr/dag. Swich 0709-708 356 eller BG 5099-9705. Vid betalning anger du ditt namn samt vilket boendealternativ du önskar. Ange även ev matallergier eller behov av annan specialkost.
Det går givetvis även bra att skicka ett separat mejl med dina önskemål!

Resterande belopp betalas in senast 31 januari 2018.

Anmälan är bindande. Vid akut sjukdom återbetalas beloppet, förutom anmälningsavgiften, vid uppvisande av läkarintyg.

För frågor ring Ingela Palmquist på 0709-708 356 eller skicka mejl till info@pilgrimage.se.

 

Made with love by Adlounge