YOGARESA TILL SPANIEN

7 nätter minuter från 11400 sek

The way home

– en yogaretreat för kropp och själ

Längtar du efter en upplevelse som är olik andra? Vill du lyfta bort dig själv från vardagens rutiner för ett tag, och se vad som händer? Vill du njuta av daglig yoga och meditation? Vill du ge dig själv en vecka med inspiration, vila och läkande? Då är det här resan för dig!

Vårens resa går till en fantastisk plats uppe i bergen i södra Spanien. En veckas digital detox och spirituell inbox. Att låta kroppen vila från allt onödigt vi stoppar i oss, och njuta av underbar, närande mat. Och skönt klimat. Och våga släppa taget om facebook, mejlen, TVn och telefonen och låta blicken vila vid horisonten, havet, bergen…. Och bara se vad som händer, när vi bryter invanda mönster för ett tag. Att låta kroppen flöda i sinnlig yoga och sinnet vila i meditation. Att låta energin och glädjen flöda i dans, sång runt lägereld och healing med shamanska inslag i naturen. Att möta andra på deras väg. Och att möta dig själv på din. Mystiken, undret och magin som är livet. Vägen hem. Till dig.
Jag längtar. Vill du också?

NÅGOT FÖR DIG?

”The way home” är inte ett typiskt yogaretreat. Visst kommer du utvecklas i ditt yogautövande och kunna fortsätta på egen hand när du kommit hem om du vill. Och visst kommer du att känna att kroppen har fått arbeta. Men det är egentligen inte i detta vi har störst fokus.

Denna vecka är för dig som vill utforska ditt inre, bli inspirerad och släppa på vanor, tankar och beteenden som du inte längre vill ha. Miljön är ett viktigt stöd i detta. Och kombinationen av yoga, meditation, föreläsningar/workshops, stunder av tystnad och andra tekniker gör upplevelsen komplett.

Om du är en van yogi, eller aldrig har yogat förr, spelar ingen roll. Passen är prestigelösa där alla utgår från sina egna förutsättningar.  Mellan passen finns det möjlighet att utforska naturen runtomkring, bada bastu och ta en simtur i poolen eller unna sig en välgörande massage.

En av dagarna gör vi en längre vandring till ett närliggande kloster. Det kommer också bli utrymme att göra någon utflykt på egen hand för den som vill.

Säkra din plats nu och slutbetala först i mars 2018.

collage-2

PRELIMINÄRT UPPLÄGG

Ankomst söndag 29 april 2018
Ankomst från kl. 15
16.00 Yogaklass, hej och välkommen
18.00 Middag och vila
20.00 Delning och kvällsmeditation

Avfärd söndag 6 maj
06.00-07.00 Morgonyoga för den som vill
07.00-09.00 Frukost, packa och avresa
Avfärd senast kl. 12

Dagsprogram 30 april-5 maj
06.00-8.30     Morgonyoga
08.30-10.15    Frukost
10.15-13.00     Föreläsning/Workshop
13.00-16.00    Lunchpaus med tid för vila
och reflektion
16.00-18.00    Yogaklass
18.00-20.00   Middag och vila
20.00-21.00   Delning och kvällsmeditation

Programmet är ungefärligt.
Det kommer bli tid till utflykt/fri tid under veckan.

 

FAKTA OM RESAN 

Tid: 29 april – 6 maj 2018

Pris:
Boka tidigt och betala anmälningsavgiften senast 31 januari 2018; Boka-tidigt pris 11.400 kr
Boka tillsammans med en vän och betala anmälningsavgiften senast 28 februari 2018; Kompis-pris 11.400 kr/pers
Bokning i mån av plats fram till 2v innan kursstart; Ordinarie pris 12.200 kr

1.800 kr betalar du som anmälningsavgift (ej återbetalningsbart).
Resterande belopp, betalas senast 26 mars.
Hör av dig om du önskar dela upp din betalning ytterligare!

Ingår:
– 7 nätters boende i bekväma sovrum och superb gästvänlighet.
– 3 delikata hemmalagade, hälsosamma vegetariska måltider per dag.
– Obegränsad tillgång till frukt, te, kaffe och vatten.
– Alla workshops, yogaklasser och föreläsningar.
– En dagsutflykt till munkklostret Oseling och naturvandring i bergen.
– Tillgång till vedeldad bastu och swimmingpool.

Ingår ej: Flyg, transfer, eventuella massagebehandlingar och egna utflykter.

Flyg & Transfer: Deltagarna bokar flyg själva t.o.r Malaga (AGP). Flyg går exempelvis från Stockholm/Arlanda, Stockholm/Skavsta, Göteborg/Landvetter och Köpenhamn. Tips på lågprisflyg är ex Norvegian och Ryanair.

TIPS Sök billiga flyg på tex Bravofly.se, Flygresor.se eller Momondo.se.

Exempel på resa från Köpenhamn; Direktflyg från Köpenhamn till Malaga 28 april kl 7.40, återresa 6 maj 15.40. Pris inkl bagage ca 2.500 kr (kan ändras).

Transfer i form av taxi kan beställas. Då fler delar på resan, blir kostnaden 35€ – 40€. Privat taxi 120€.

Avvakta med att boka flyg tills dess att vi bekräftat ditt deltagande.

Boende: Deltagarna bor bekvämt två och två i mysiga dubbelrum med dusch/wc. Enkelrum fås mot en tilläggskostnad på SEK 1500.

Det finns dock gott om utrymme att dra sig undan, så delat rum brukar inte vara något problem.

Gruppen: Detta är en exklusiv retreat med 8-12 deltagare.

Om yogan: Föreläsningar varvas med fysiska sköna övningar hämtat från MediYoga och Hatha yoga morgon och kväll (1,5-2h/pass).

Kost: Du serveras vällagad vegetarisk kost, gjord med omsorg för både kropp och själ. I priset ingår helpension och det kommer finnas frukt och te tillgängligt hela tiden. Maten lagas i möjligaste mån av ekologiska och närproducerade råvaror, och till stor del serveras även vegansk, gluten- och mjölkfria alternativ. Det är inga problem att få specialkost. Meddela vid bokning.

Extra aktivitet: Naturvandring till Oseling ”Place of the Clear Light”. Med en naturkunnig guide vandrar vi genom storslagen natur innan vi når vårt mål, Oseling. Oseling är ett välkänt meditationscenter inom tibetansk buddhism. www.oseling.org

Det kommer även att finnas utrymme för ”fri tid”, så om några i gruppen vill, kan det mot extra kostnad anordnas en utflykt till Orgiva (15 minuter), där finns det café, marknad och en affär med yogakläder och smycken. Det kan också ordnas en utflykt till medelhavet som ligger ca 45 minuter bort.

Hidden paradise erbjuder även olika behandlingar, för den som önskar njuta lite extra på plats.

Övrigt
– WiFi; Finns i kök och matrum.
– Utrustning; Yogamattor och övrig yogautrustning finns att låna på plats, men du är välkommen att ta med din egen om du vill.
– Åldersgräns; 18 år
– El; Standard EU 2-pin plugg
– Valuta; EURO
– Kreditkort; Går ej att betala med kort

Anmälan och villkor
Du anmäler dig genom att:

  1. Klicka på ”Boka”-knappen och därefter ”Boka igen. Första gången behöver du registrera dig.
  2. Maila namn och adress till info@pilgrimage.se. Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på 1.800 kr. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar.
  3. Resterande belopp betalas in senast 26 mars 2018. Boka flyg först efter att du fått din bokning bekräftad!
    Matallergier eller behov av annan specialkost? Ange det vid anmälan!

 

collage-1

 

OM DIN LÄRARE
Ingela Palmquists passion är att guida människor i att utforska, utveckla och resa med hjälp av sin kropp och sitt inre. Att stärka hela människan såväl fysiskt, mentalt som emotionellt ser hon som en förutsättning för att vi ska kunna läka och må optimalt bra privat och på jobbet. Hon valde genom omvälvande händelser i livet, att gå från ett framgångsrikt ”yttre” inom affärsvärlden, till ett liv med större mening, glädje och harmoni. Magkänslan har lett henne på transformerande resor till bla Peru och Slovenien vilket förändrade hennes syn på livet för alltid. Och hon hittade sin väg, där hon fortsätter sin resa. Vägen hem till ett enklare men så mycket rikare liv. En pilgrimsfärd i större balans, glädje och harmoni.

I rollen som mediyogaterapeut och -lärare, certifierad internationell yogalärare inom mystical Hatha och Vinyasa flow, bioenergihealer, schamanic practitioner och ledarskapskonsult kommer hon under veckan att guida dig och dela med sig av sina spännande skatter.

Hon kommer vara där för att med värme, skratt och sinnlighet ge dig utrymme att hitta din sanning, din väg till ökat lugn och mer lycka och glädje i livet.

ingela

 

OM HIDDEN PARADISE RETREAT CENTRE

Rupert och Julia har skapat en vacker och fridfull plats i det andlöst vackra området ”Las Alpujarras”, Sierra Nevada. Hidden Paradise är en oas för vila och återhämtning. Det ombonade retreatcentret ligger stillsamt och avskilt beläget, tusen meter över havet, med panoramautsikt över bergen och Medelhavet. Omgiven av fantastisk grönska är denna plats unik och utformad att ge möjlighet till reflektion och återhämtning på djupet. Tack vare solceller, fruktträd och trädgårdsland är denna plats till stor del självförsörjande och verksamheten genomsyras av omsorg och respekt för miljön. Hidden Paradise erbjuder samtidigt det lilla extra, med stor swimmingpool och vedeldad bastu, samt möjlighet till olika typer av behandlingar.

Retreatcentret är beläget 2 timmar från Malaga flygplats och mindre än en timme från Granada flygplats.

www.hiddenparadise.eu

rupert-o-julia

Se filmen om Hidden Paradise, för att få en känsla av detta härliga ställe:

Vi önskar er varmt välkomna! 

Made with love by Adlounge