– för extraordinärt framgångsrika människor och ledare

R E A L metoden bygger på att förutsättningen för att kunna hantera vår tids utmaningar och moderna, digitala, snabba och föränderliga värld, är att skapa ett resilient liv och ledarskap. Detta görs genom att kalibrera vår förmåga att lyssna till kroppens intelligens och återknyta kontakten med allt levande runtomkring oss och jorden själv.  Sjukdomar och förluster ledde Pilgrimages grundare Ingela på ett 10 årigt sökande efter en djupare sanning om människans lidande och hur vi kan leva ett liv i större harmoni. Metoden kombinerar gammal kunskap och västerländsk vetenskap och bygger på de källor som lett till transformerande förändring hos henne.

R E A L är ett unikt, holistiskt koncept som bygger på fem grundläggande principer. Programmet är för dig som vill förena dina feminina och maskulina aspekter, få tillgång till dina dolda potentialer och vara en extraordinärt framgångsrik människa och ledare.

Ordet resiliens kommer från engelskans resilience och betyder förmågan att studsa tillbaka, att något återgår till sitt ursprungliga läge eller form efter att ha blivit böjt, hoptryckt eller isärdraget. Att vara resilient innebär förmågan att återhämta sig från plötsliga händelser.

Hur går det till?

Allt är möjligt när du har tydligheten och stödet för att få det att hända.

Med min hjälp, kommer du att utveckla och upptäcka dolda möjligheter. Mitt jobb är att tala om för dig det de flesta inte säger och visa på möjligheter som de flesta inte vet om. Jag finns där för att stötta dig men också utmana dig att ta modiga steg i den riktning du önskar. Mitt arbete är dedikerat till att hjälpa dig komma ihåg vem du verkligen är. När vi skiljs åt kommer du känna dig inspirerad och motiverad.

Mina en-till-en sessioner är designade för dig som vill ha långsiktig förändring och är motiverad att satsa på dig själv, på djupet. För du liksom jag förstår att det är grunden till ett hållbart ledarskap. Av sig själv och andra.

 

Vad du kan förvänta dig:

01

När du bokar en tid med mig, så är första samtalet (ca 30 min) online och alltid kostnadsfritt. Här beslutar vi om fortsättningen och sätter ramarna för din resa.

 

02

Vid första formella mötet som är online eller ett fysiskt möte, får du svara på frågor om din livssituation och hälsa historiskt. Syftet är att utvärdera var du står idag i livet, och exakt vart du vill komma.

Obalanser och rekommenderade åtgärder fastställs också utifrån ett energiperspektiv.

 

03

Oavsett om du väljer en enda session eller ett långsiktigt program, så kommer detta arbete lägga grunden till din transformation.

 

04

Varje session är designad baserad på dina individuella behov. Du kommer få olika terapeutiska fysiska, mentala, emotionella och spirituella övningar samt energibehandlingar som innefattas i R E A L konceptets fem pelare

Allt i en trygg miljö där du kan reda ut och finjustera dina mål.

 

 

En-till-en sessioner är idealt för dig om:

  • Du vill se dig själv tydligare och förstå vad som blockerar dig från transformation.
  • Du vill bryta gamla mönster, och komma i linje med hur du vill känna varje dag.
  • Du är redo att få kontakt med ditt syfte och skapa ett hälsosamt och lyckligt liv
  • Du känner att du är fast i ditt nuvarande yrke, relation eller livet i allmänhet.
  • Du känner dig överväldigad eller paralyserad av gamla minnen, tankar och ånger.
  • Du kämpar med brist på självvärde, depression, ångest, sjukdom eller sorg.

Du kommer dessutom med mitt stöd komma igång med en daglig praktik och lära sig verktyg som kan användas i olika utmanande situationer i resten av ditt liv.

 

Session:

45-60 min- 850kr

Är du redo att boka en session, eller har du någon fråga?

 email: info@pilgrimage.se

 

 

Om Ingela:

Ingela Palmquist är en transformerande lärare, ledare, healer och mentor. Hon guidar människor att bli bättre rustade att återhämta sig och gå starkare ur de utmaningar vi möter.
Ingela har en bakgrund som entreprenör, ledare och senior projektcoach inom främst energisektorn och stora, tekniktunga projekt och verksamheter. Hon har fått flertalet priser och hedersbetygelser, såsom Årets företagarkvinna, Stadsambassadör och Sverigerepresentant för kvinnors företagande. Genom hennes egna transformerande resa har hon skapat Pilgrimage och följer idag sitt livskall att hjälpa andra till större harmoni och att finna sin inre kraft och potential.