Inspireras, utmanas och speglas till utveckling och förändring

Mentalt–Fysiskt–Emotionellt–Själsligt

Genom samtal, frågor och praktiska verktyg skapas förändring i riktning dit du vill komma. Mellan samtalen kommer vi överens om vilka aktiva steg du ska ta för att ta dig mot ditt mål.

Allt sker på dina villkor, enligt det du önskar uppnå och i din takt.

Samtalen tar ca 45-60 minuter och genomförs i personligt möte eller per telefon/skype under tystnadsplikt.

 

Vem är jag att hjälpa dig med detta?
Jag har över 20 års erfarenhet av att facilitera människors och organisationers utveckling i roller som ledare, konsult, företagsägare och lärare. Mina kunskaper som  yogaterapeut och meditationslärare, certifierad handledare i Sorgbearbetning samt inom energimedicin, ger dig tillgång till verktyg med ett holistiskt/helhets-perspektiv på hälsa och välbefinnande.

Boka ett första förutsättningslöst och kostnadsfritt samtal med mig genom att mejla info@pilgrimage.se. Du kan också ringa 0709-708 356.

”Samtalen med Ingela har bidragit till min personliga utveckling, där fokus har varit att hitta mig själv och komma i balans mentalt och själsligt.” Jeanette

”Ingela har hjälpt mig att bli medveten om mina egna resurser, talanger och styrkor. Hon har hjälpt mig att förstå och lita på svaren som finns inom mig. Hon ger mig verktyg men jag gör jobbet själv, och det ger en fantastisk frihetskänsla” Maja

 

Priser 2018

Första mötet: kostnadsfritt
1 session:      850 kr
3 sessioner:   2400 kr
5 sessioner:   3750 kr
10 sessioner: 6850 kr

Ingår: Möjlighet till kontakt via e-post mellan samtalen.

Betalning
Swish eller BG

Fakturering (företag)
25% moms tillkommer till ovan priser.