Spirituell yogaresa till Mexiko

Höstens upplägg kommer se lite annorlunda ut, pga den planerade yogaresan till Mexiko tillsammans med Livtar Kaur. Titta verkligen på möjligheten att följa med – det kommer bli fantastiskt och syftar till att ge dig mycket, inte bara till din yogapraktik, utan till helheten i livet i stort.

 

Nya samarbeten

Utöver denna resa, hoppas jag få hit en amerikansk mycket duktig yogalärare i höst. Om det klaffar, så kommer vi att erbjuda olika workshops i Oskarshamn men också i andra städer. Mer info kommer!

 

Ljudbad

Jag kommer också erbjuda mina ”Healing Sound Meditations” runt om i landet. Intresset växer. Hör av dig om du vill att jag ska komma till din stad.

 

Webb kurs

En nyhet är att jag också kommer att lansera en webb-baserad yoga utbildning. Den kommer att rikta sig till dig som är i samma situation som jag var i: ambitiös, stressad, mitt i livet, som vet att hur du lever nu är ohållbart i längden men har svårt att få till en förändring.

 

Terminskurser

I och med de fördjupande och utvecklande eventen jag planerar i höst, så kommer jag behöva komprimera terminskurserna i Yinyoga, Hathayoga samt MediYoga något. Du kommer ha möjlighet att yoga med mig på veckobasis, det är ju ett så otroligt bra sätt att komma in i en ny rutin och öppna upp för något mer. Men som sagt, med ett lite tightare schema, och därmed lite färre platser att tillgå. Så passa på att knip en plats när de kommer ut..

 

Trevlig sommar,

så ser jag fram emot att ses

Ingela