Våra yogakurser genomförs i Ernemars småbåtshamn, Segelsällskapets klubbhus, Oskarshamn.

YOGAKURS HT-19

Tid: V36-43.

Måndagar 18.30-20.00 Yoga (läs mer och anmäl dig här)
Pris: 1320 kr / 8 ggr

Anmäl dig genom att klicka på ”Boka”.

För dig som inte har möjlighet att gå en terminskurs, finns möjlighet att, i mån av plats, droppa-in på våra pågående kurser. OBS! Begränsat med platser, bokning är obligatorisk. Följande möjlighet finns:

Drop-in 1 gng 195kr

 

BETALNING

Swish 123 048 1606(ange kurs)
BG
 5099-9705 (ange ditt namn och kurs)

 

RABATTER & ERBJUDANDEN PÅ TERMINSKURSER

Heltids pensionär, student och sjukskrivna (intyg krävs) erhåller 10% rabatt.

 

Har du friskvårdsförmån på jobbet? Glöm inte att kolla med din arbetsgivare.
Vi kan även fakturera företag. Moms tillkommer då på priset.

Sätt fokus på träning och hälsa som arbetsgivare! Jag kommer till er, för en föreläsning och prova-på och/eller träna yoga 8-10 tillfällen. I syfte att mätbart öka hälsotalen, välmående och effektivitet på jobbet. Kontakta mig för förutsättningslöst samtal och offert. Mer erbjudanden för grupper, organisationer och företag finner du här.

 

Online platsbokning

Platsbokning görs genom att klicka på ”Läs mer & Boka”-knappen för aktuell kurs eller event och därefter klicka på ”Boka”.

OBS – första gången ombeds du att skapa ett eget konto.  Har du Facebook, kan du logga in via det, annars väljer du flik ”Registrera”. Därefter loggas du automatiskt in och kan enkelt se dina bokningar.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser eller event pga sjukdom eller få anmälda.

Villkor bokningar

  • Din bokning är säkrad när vi erhållit betalning. Detta görs via banköverföring eller swish. Kvitto kommer via e-post inom ett par dagar från din betalning.
  • Anmälan till kurser är bindande, men kan avbokas upp till 14 dagar innan kursstart. Därefter är bokningar bindande och betalas inte tillbaka, varken helt eller delvis. Kan dock överlåtas till annan person.
  • De personuppgifter du lämnar för att hantera bokningar behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part har tillgång till uppgifterna.

 

Sagt om Pilgrimages Yoga

”Att ett tillfälle i veckan kan påverka så mycket! Känner att detta har påverkat mig mentalt och känslomässigt! Både under och efter passet. Och att jag fokuserar och inte tänker på annat under passet, är förvånande – jag som ständigt har en massa bollar i luften”

 

”Har blivit mer andningsmedveten. Märker att jag håller andan i vardagen! Diskbråck och vänster axel har nästan blivit helt bra! Blev snabbt rörligare – detta har hjälpt jättemycket!”

 

”Jag kände mig lyrisk efter passet och hela dagen efter – så härligt!”

 

”Jag som kommer från den tekniska världen, gillar verkligen att du förklarar VARFÖR man gör och säger vissa saker. Vad det är bra för, både från forskningen och ett yogiskt perspektiv. Det gör mig mycket mer motiverad och passar mig perfekt!”

 

”Saker du har sagt under passet har fastnat. Det kan vara intentionen med passet eller annat. Jag kan gå och tänka på det i vardagen. Känns väldigt skönt i hela kroppen och jag är rörligare i nacke och axlar”

 

”Gillar verkligen din filosofilektion i början. Och att det varit samma övningar. Och nu kan jag göra vissa rörelser jag inte trodde jag skulle klara!

 

”Jag har blivit starkare i bål och armar! Andningen har varit mycket hjälpsam mot stress och det har jag med mig i vardagen”

 

”Rörlighet i nacke och skulderblad har ökat. Övningar som jag inte kunde göra vid start, klarar jag nu! Jag använder nu yoga och andning i vardagen för jag märker att det är ett effektivt sätt att stressa ner.”

 

”Känner mig starkare och smidigare i hela kroppen! Gillar att det har varit samma rörelser varje gång, så att man kan märka förbättringar och fördjupa rörelsen. Andningen tar jag med mig.”